Linkedin fotograaf

Handig is het je tegenwoordig te presenteren op Linkedin met een goede informatieve pagina en profielfoto, het is een soort databank voor personeel. Wat vaak opvalt is dat veel mensen zomaar een spontane foto uit hun mobiel hebben genomen en in lage resolutie een profielfoto plaatsen. Graag stimuleer ik mensen om te kiezen voor een professionele portretfoto die ’n Linkedin profielpagina een enorme upgrade geeft! Als je een serie goede foto’s laat maken heb je vaak voorlopig geen andere foto’s nodig omdat die presentaties meer dan voldoen. Vaak zie ik dat de mensen voor wie ik portretfoto’s heb gemaakt dat zij die foto’s jaren later nog steeds gebruiken als profielfoto op Linkedin en hun website.

Zakelijke portret fotograaf

Doel van mij als zakelijke portret fotograaf is dat de persoon of personen die ik fotografeer op een levendige, zakelijke en tevens persoonlijke manier in beeld worden gebracht zodat de kijker ’n goed beeld krijgt van de persoonlijkheid van de geportretteerde(n) en eventueel haar, of zijn werkzaamheden. Daartoe moet ik iedereen op zijn of haar gemak stellen en de beste  omstandigheden scheppen voor het verhaal dat verteld moet worden.

Zakelijke fotografie

In zakelijke fotografie wordt meestal de nadruk gelegd op een of meerdere personen in een bepaalde werkruimte of voor een zakelijk gebouw, ook wordt vaak de samenwerking uitgedrukt in het fotograferen van meerdere mensen samen die lachend in de camera of naar elkaar kijken en die bepaalde, vaak onduidelijke, werkzaamheden verrichten. Mijn doel met zakelijke fotografie is het onechte wat er vaak in deze foto’s tot uitdrukking komt tot het minimum te beperken en zoveel mogelijk spontaniteit en werkelijkheid in ’n foto aan te brengen zonder aan de schoonheid van het beeld in te boeten.

Website fotografie

Zoekt u een fotograaf die zakelijke foto’s gaat maken van uw bedrijf en personeel voor uw toekomstige website?

Op deze website www.dgvl.nl ziet u voorbeelden van portretfoto’s die ik op een advocatenkantoor gemaakt heb en achtergrond foto’s die ik heb gemaakt bij diverse bedrijven in de Bollenstreek. Verschillende van deze foto’s zijn gebruikt op de website van het betreffende advocaten kantoor.

Mijn passie

Krachtige foto's die een verhaal vertellen

Wilt u succes uitstralen?

Jetty Smolders Portretfotograaf